"Basım Sektörü ve Endüstri 4.0" ana teması ile basım, yayıncılık ve ambalaj sektörlerinin beyaz ve mavi yaka çalışan, akademisyen, tedarikçi ve diğer tüm taraflarını bir araya getiren Avrasya Ambalaj Fuarı’nda, sektörün farklı kollarında faaliyet yürüten firmalar, yeni ürünlerini ve ileri teknolojilerini tanıtmak için fuarda yerlerini alırken, Barem Ambalaj Fuar’da stant açtı.

Merkezi İzmir’in Tire İlçesinde bulunan ve 2014 yılı içinde Karaman'da 43 bin metrekarelik alan üzerinde 13 bin metrekaresi kapalı alana kurulan son tesisi binlerce kişiye istihdam sağlarken, Ortadoğu ve İç Anadolu Bölgesi'ndeki müşterilerine hizmet veren Barem Ambalaj, yüzde yüz yerli sermaye ile yaptığı üretimi görücüye çıkardı.

Ambalaj alanında uzmanlaşmış personeli, yüksek teknolojiyle donatılmış üretim hattının gücünü kullanarak değerli müşterilerine en iyi hizmeti sunan Barem Ambalaj, fuarda büyük ilgi gördü. Barem Ambalaj sahibi Recep Taşyanar’ın da bulunduğu stantta, ziyaretçilere kalite ve hizmet anlayışını üretime yansıtmak anlatıldı.