Elazığ’daki ilk mağazasını 2011 yılında açan ve 2013’ten beri de şehirde iki mağazayla hizmet veren teknoloji perakendecisi BİMEKS Gazi Caddesi’ndeki mağazasını, Elazığ’ın yeni açılan alışveriş merkezi Park 23’e taşıdı.

BİMEKS’in özgün franchise modeli BİMEKS Mağaza İş Ortaklığı (BİMİO) ile yapılan mağazanın açılış törenine, BİMEKS yönetiminden temsilciler, yerel yöneticiler ve Ahmet Şağbanşua birlikte katıldı.

Açılışta konuşan BİMEKS Satış Direktörü Önder Yüksel, BİMEKS olarak çok iyi bir yıl geçirdiklerini, Electro World ve Darty satın almalarıyla büyüyerek müşterilerine daha yakın olduklarını söyledi. Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi olan BİMEKS’in bu yıl 25’inci yılını kutladığını belirten Yüksel, "Türkiye’de teknoloji perakendeciliği BİMEKS ile başladığı için, bu sadece BİMEKS’in 25’inci yılı değil aynı zamanda Türkiye’deki teknoloji perakendeciliğinin de 25’inci yılıdır" şeklinde konuştu.

Hedeflerinin, en yeni teknoloji ürünlerini, dünya ile aynı anda Türkiye’nin her yerindeki tüketiciye, makul fiyatlarla sunmak olduğunu vurgulayan Yüksel, Park 23 AVM gibi modern bir alışveriş merkezinde de bu sebeple yer aldıklarını ifade etti. Tüm Elazığ halkını avantajlı ürünlerden yararlanmayı beklediklerini kaydeden Yüksel, "Elazığ’da var olan iki mağazamızdan bir tanesini Park Yirmi Üç Alışveriş Merkezi’ne taşımış bulunuyoruz. Bugün AVM’nin açılışıyla birlikte mağazamız da açıldı. Elazığ halkından mağazamıza yoğun ilgi bekliyoruz. Kampanyalarımız devam ediyor. Bipara kampanyamız da devam ediyor. Türkiye’nin ilk teknoloji perakende firması BİMEKS olarak geçtiğimiz haftalarda BİMEKS’in 25. yılını kutladık. Bu açıdan gururluyuz. Elazığ’da iki mağazamızla beraber tüm Elazığlılarımızı zengin ürün çeşidimize, uygun fiyatlarımıza ve güler yüzlü hizmetimize bekliyoruz. Tüm Elazığlılarımızı mağazamıza bekliyoruz. Tüm Bimeks’lerimizde geçerli olan Bipara kampanyamız var. Ayrıca Elazığ’da insertli olan ürünlerde, televizyonlarda notebooklarda, tabletlerde, beyaz eşyalarda çok uygun fiyatlı ürünlerimiz mevcut. Tüm Elazığ halkımızın fiyat avantajlı ürünlerimizden faydalanacağını ümit ediyoruz" diye konuştu.

Mağaza taşınmalarını ve açılışlarını bir şölen havasında gerçekleştiren BİMEKS, Park 23’teki mağazanın açılışı için de Elazığlılara özel fiyatlardan oluşan bir kampanya hazırladı.

BİMEKS’in açılışa özel başlattığı kampanyalar 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.