Bimeks, Gaziantep’in en gözde alışveriş merkezlerinden Sanko Park AVM’deki mağazasının açılışını cazip indirimler, sunduğu açılış kampanyası eşliğinde yaptı.

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, Gaziantep Sanko Park AVM’deki mağazasını açtı. Gerçekleştirilen açılış törenine yerel yöneticilerin yanı sıra Gazianteplilerin de ilgisi yoğundu.

Toplam 700 metrekareye yakın satış alanı ile Sanko Park AVM Bimeks, müşterilerine beyaz eşyadan kişisel bakım ürünlerine, cep telefonundan bilgisayara kadar geniş bir ürün çeşitliliği ile hizmet verecek.

Açılış sonrası açıklamada bulunan Bimeks Satış Direktörü Önder Yüksel, şunları söyledi:

“Bimeks olarak Gaziantep’te 2 mağaza ile hizmet veriyoruz. Daha önce Bedesten Alışveriş Merkezi’nde mağazamız vardı. Oradaki mağazamızı Sanko Park AVM’ye taşıdık. Burası yoğun alışveriş trafiği olan bir alışveriş merkezi. Bu yönden de doğru bir hareketle burada mağaza açmış bulunuyoruz.

Özellikle sabah saatlerinden bu yana Gaziantep halkından yoğun bir ilgi var. Kuyruklar oluştu. Müşterilerimiz alışveriş için bizi tercih etti. Burada 15 gün boyunca ve 15 günden sonra da kampanyalarımız sürekli devam edecek. Şuanda tüm Bimeks’lerde bilgisayarlarda yüzde 10 bipara kampanyamız var. Televizyonlarda yüzde 6 bipara kampanyamız var. Müşterimiz ürünü aldıktan sonra 2 bin liralık bir televizyon almışsa 200 lira bir kazanç sağlıyor. Müşterilerimiz ikinci bir alışverişte bu biparayı kullanabiliyor. Müşterilerimiz bu kampanyamızdan çok memnun. Özellikle beyaz eşyada şuan bol çeşitlerimiz bulunuyor. Çok uygun fiyatlarımız var. Tüm Gaziantep halkını bu mağazamıza bekliyoruz”.