Günümüz ekonomisinde arama almanın zor olduğunu ve taksit seçeneklerinin üzerinde faizlerle birlikte epeyi bir pahalıya mal olacağını düşünüyor olabilirsiniz. Faizsiz, peşinatsız seçeneklerle Birarabam ile hayalinizdeki arabaya kavuşun! Üstelik kişiye özel uygun paketler ve ekonomik ödeme planlarıyla kısa zamanda araba sahibi olabilir, peşinat ödemeden halinizdeki arabaya kavuşabilirsiniz.

66 Ay Taksit Seçenekleriyle Birarabam İndirimleri

Araba fiyatlarındaki yükseklik, araba almak için zamanın şu an olmadığını söylüyor olabilir. Birarabam ile hayalinizdeki arabaya kavuşun ve bunun için 66 ay taksit seçeneklerinden yararlanın. Vade farksız araba sahibi olabileceğiniz taksit seçenekleriyle, son dönemin en iyi modellerinden birini alabilir ve hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Taksit seçeneklerinde vade ödemeden aynı zamanda peşinat sınırına takılmadan, aylık ödeme planı üzerinden araba sahibi olabilirsiniz. 66 ay ödeme seçenekleriyle, kişiye özel taksik paketlerinden yararlanarak, kısa zamanda arabanızı alarak yollara düşebilirsiniz. Faiz ödemek istemiyor, peşinat ödeyecek kadar birikiminiz bulunmuyorsa, hızlı bir şekilde araba sahibi olabileceğiniz taksit seçenekleri sadece Birarabam araba seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Hayalinizdeki Araba Vade Farksız! Peşinatsız!

Birarabam ile hayalinizdeki arabaya kavuşun! Bunun için yapmanız gereken araba modelinizi seçerek, taksit ve aylık ödeme planı seçeneklerinden yararlanmak olacak. Son dönemin en yeni araba modellerini alabileceğiniz vade farksız seçeneklerle, peşinat ödemeden istediğiniz modeli alabilirsiniz. Araba sahibi olmak istiyorsanız size sunulan aylık ödeme planına uymanız yeterli olacak, yüksek taksitler ödemeden kısa zamanda arabanızla keyifli zaman geçirebileceksiniz.

Eğer belirli bir birikiminiz bulunuyorsa ve taksit seçeneklerini daha aza indirmek istiyorsanız, peşinat ödeyerek de araba sahibi olabilirsiniz. Esnek ödeme seçenekleri ve taksit imkanlarıyla, herkesin araba alabileceği düşük faiz oranlı ödeme paketlerinden de yararlanarak, dilediğiniz ödeme planını seçerek arabanıza kavuşabilirsiniz.

Birarabam Olsun Diyorsanız, Faizsiz Seçenekler

Faiz ödemeden alabileceğiniz araba seçenekleriyle, son dönemin en gözde modellerini alabilir ve kısa zamanda arabanıza kavuşabilirsiniz. 66 ay taksit seçeneklerinde düşük faiz oranları ya da % 0 faiz imkanlarıyla hemen başvuru yaparak arabanız için ödeme planı oluşturarak, dilediğiniz taksit seçeneğinden yararlanama fırsatını kazanabilirsiniz.

https://blog.birevim.com/araba-kampanyalari-2019-birevimden-faizsiz-destek/

https://blog.birevim.com/kucuk-taksitlerle-araba-almanin-yeni-yolu-birarabamdan-66-aya-kadar-taksit-imkani/

https://blog.birevim.com/