Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyeleri Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında dünyanın önde gelen fuarlarıyla buluşmaya devam ediyor. Proje kapsamında BTSO üyesi firmalar Dubai’de düzenlenen International Jewellery Week Fuarı’nı ziyaret etti.

BTSO, Küresel Fuar Acentesi Projesi ile üyelerini dünyayla buluşturmaya devam ediyor. BTSO 9. Komite Meclis Üyesi Mithat Rızvanoğlu’nun başkanlığındaki BTSO üyesi firmaların oluşturduğu heyet Dubai’de 1995 yılından bu yana her yıl düzenlenen International Jewellery Week Fuarı’nı ziyaret ederek sektördeki yenilikleri yakından incelem imkanı yakaladı.

33 ÜLKEDEN 400 FİRMA

Uluslararası firmalar, bölgesel distribütörler, küresel markalar ve tedarikçilerin alıcılarla biraraya geldiği fuarda 33 farklı ülkeden 400’e yakın firma stant açtı. Fuar kapsamında Dubai’ye giden heyet, mücevherat sektöründe 20 yıllık tecrübesi bulunan Al Mumayyaz firması ile, 6 ülkede 300’den fazla mağazasıyla hizmet veren ve Ortadoğu’nun önde gelen mücevher ve saat üreticisi olan Damas firmalarını ziyaret etti. Firma ziyaretleri ile işbirliği imkanlarını görüşen BTSO üyelerine Dubai ile gerçekleştirilebilecek işbirliği imkanlar hakkında bilgi verildi.

YENİ YILDA HEDEF 58 FUAR

Küresel Fuar Acentesi Projesi ile üyelerini dünyanın önde gelen fuar organizasyonlarıyla buluşturmaya devam ettiklerini ifade eden BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, proje kapsamında 2015 yılında gerçekleştirilecek fuar takvimini de üyeleriyle paylaştıklarını hatırlattı. Küresel Fuar Acentesi Projesi ile üye firmaların hem dış ticaret hacimlerini, hem de rekabet güçlerini artırdıklarını ifade eden BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “International Jewellery Week Fuarı ile üyelerimiz faaliyet gösterdikleri sektördeki yenilikleri yakından inceleme imkanı yakaladılar. 2015 yılında da üyelerimizi dünyanın önde gelen fuarları ile buluşturmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda yeni yılda 58 ayrı fuar organizasyonuna katılmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.