Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında Türkiye’ye gelen 100’e yakın yabancı işadamını Bursa’da ağırlayacak.

Bursa ticaret ve sanayi hayatının çatı kuruluşu olan BTSO, yabancı yatırımcıları ağırlayacak. MÜSİAD’ın iki yılda bir gerçekleştirdiği fuar, Uluslararası İş Forumu ile eş zamanlı olarak 26-30 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul CNR Expo’da gerçekleştiriliyor. Fuara, 102 ülkeden 7 bini aşkın işadamı katılırken ziyaretçi sayısının ise 200 bine ulaşması hedefleniyor. Organizasyon çerçevesinde Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Cezayir, Bosna Hersek, Lübnan ve Tunus’tan gıda ve tarım, inşaat, medikal, makine ve metal, enerji, otomotiv, bilgi teknolojileri, sağlık, hizmet ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren 100’e yakın firma temsilcisi de BTSO, MÜSİAD Bursa Şubesi ve BEBKA’nın katkılarıyla 28-29 Kasım tarihleri arasında Bursa’da iş dünyası temsilcileriyle buluşacak. Yabancı işadamları yarın saat 15.00’te BTSO’da Bursa iş dünyası ile yatırım ve işbirliği fırsatlarını değerlendirecek.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu olarak kentimizin ve üyelerimizin ticaret hacmini arttırmaya dönük bütün çalışmaları bizler de destekliyoruz. BTSO’nun 16 makro projesinden birisi olan Ticari Safari Projemiz kapsamında da 3 farklı faaliyetle bin civarında yabancı iş adamını Bursa’da ağırladık ve üyelerimizle bir araya getirdik. Firmalarımız bu görüşmelerden önemli iş bağlantılarıyla ayrıldı. MÜSİAD Uluslararası Fuarı çerçevesinde Bursa’ya gelecek olan yabancı yatırımcılarla, Bursa iş dünyası temsilcilerinin de önemli projelere imza atacaklarına inanıyorum” dedi.