Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden BURFAŞ ile TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi arasında imzalanan protokol, makine mühendislerinin BURFAŞ’ın sosyal tesislerinden indirimli faydalanabilmesini sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da sosyal sorumluluk bilinciyle çalışmalarını yürüten önemli şirketlerinden biri olan BURFAŞ, Bursalılara sunduğu ayrıcalıklara her geçen gün yenilerini ekliyor. Bu kapsamda BURFAŞ ile TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi arasında da önemli bir protokole imzalar atıldı. Dobruca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine, BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı İbrahim Mart ve kurum yetkilileri katıldı.

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, protokol öncesinde sosyal tesisler hakkında bir sunum yaparak çalışmalarını tanıttı. Bursa’da dinamik hizmet anlayışı ve özveriyle çalıştıklarını ifade eden Gümüşsoy, “BURFAŞ olarak üç önemli hedefimiz var. Kentin farklı noktalarında Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin varlığını hissettirmek, vatandaşlarımıza yeni hizmet alanları oluşturmak ve kaliteyle fiyat rekabetini standarda bağlayarak Bursalılara memnuniyet odaklı hizmet etmek… Bu 3 husus yol haritamızın temellerini oluşturuyor” dedi.

İmzalanan protokolle, makine mühendislerinin isimlerine özel numaralandırılmış kartlar verileceğini belirten Gümüşsoy, üyelerin de bu kartlarla BURFAŞ tesislerinden indirimli olarak faydalanabileceğini vurguladı.

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı İbrahim Mart ise, sosyal tesislerin mevcut kalitesi ve fiyat politikasıyla Bursalılık bilincine katkı sağladığını ifade etti. Bu nedenle BURFAŞ’ı tercih ettiklerini, BURFAŞ’ın sosyal tesisleriyle Bursa kent kültürünün gelişmesine katkı sağladığını belirten Mart, “BURFAŞ ile imzaladığımız bu protokol ile tüm üyelerimiz aileleriyle birlikte BURFAŞ tesislerinden indirimli olarak yararlanabilecek. Yaklaşık 30 bin kişilik nüfus oranımız değerlendirildiğinde, bu protokolle hem üyelerimizin hem de şehrimizin kazanacağı aşikârdır. Çünkü yemekli iş toplantıları başta olmak üzere şehir dışından gelen misafirlerin ağırlandığı toplantılar da üyelerimizin doğal mesai akışında yer alıyor. Bundan sonra üyelerimizin bu toplantıları, BURFAŞ’ın kaliteli hizmet anlayışı çatısı altında gerçekleştireceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Mart, protokolden dolayı çok mutlu olduğunu da sözlerine ekleyerek, Büyükşehir Belediyesi ve BURFAŞ’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından BURFAŞ ve TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’ni ortak projede buluşturan imzalar atıldı. BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Mart’a sosyal kartını takdim etti.