Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde. Denizbank, çiftçilerin “Torba Yasa’’ kapsamında af gelen gecikmiş Bağ-Kur borçlarını 5 yıla varan vade ve yılda bir ödeme avantajı ile yeniden yapılandıracak.

Denizbank, çiftçilerin gecikmiş Bağ - Kur (Esnaf, Sanatkârlar ve Diğer Bağımsız Çalışanlar Sosyal Sigortalar Kurumu) borçlarını yeniden yapılandıracak. “6552 Sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun” ya da kısa adıyla “Torba Yasa” kapsamında af gelen gecikmiş Bağ-Kur borçları, DenizBank Bağ-Kur kredisi ile 5 yıla varan vade ve yılda bir ödeme avantajı ile yeniden yapılandırılacak. Üreticiler hem borçlarını Bağ-Kur’a peşin ödeyerek yapılandırma haklarını kullanmış olacak, hem de Bağ-Kur’un hizmetlerinden kesintisiz faydalanmaya devam edebilecek.

Denizbank Burhaniye Şubesi Müdürü Lütfi Çetinkaya, “Denizbank olarak her zaman üreticimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Çiftçilerimizin hem finansal hem de sosyal hayatlarına değer katmayı hedefliyoruz” dedi.