CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane, 14’üncü Perakende Günleri kapsamında düzenlenen ve sektörün en prestijli ödülleri olarak tanımlanan Perakende Güneşi Ödülleri’nde “Perakendeye Katkı” Ödülü aldı.

CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet T. Nane, 26-27 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Perakende Günleri 2014 kapsamındaki Perakende Güneşi Ödülleri’nde, “Perakendeye Katkı” ödülüne layık görüldü.

Ödülünü CarrefourSA çalışanlarının elinden alan Mehmet T. Nane, törende yaptığı konuşmada perakendenin bir gönül işi olduğunu, kendisinin de dedesinden ve babasından sonra ailesindeki üçüncü kuşak perakendeci olarak bu mesleğe gönülden bağlı olduğunu dile getirdi. Nane: “Kariyerime bankacı olarak başladım ama kader sonradan beni yine perakende ile buluşturdu. 14 yıldır Perakende Günleri’nde sahneye çıkıyorum ve ikinci kez Perakende Güneşi ödülünü alıyorum. Ödülü bu yolda benimle birlikte yürüyen ekip arkadaşlarıma ithaf ediyorum“ dedi.

Mehmet T. Nane, 2006 yılında verilen Perakende Güneşi ödüllerinde de En Başarılı Profesyonel Yönetici ödülüne layık görülmüştü.