TOBB öncülüğünde, TEPAV işbirliği ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi belirlendi. Ödül Töreni TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin de katılımıyla gerçekleşti.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay ve İlimizden ikinci kez Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasında 38. sırada yer alarak ödül almaya hak kazanan CHS Ambalaj Yalıtım Yapı San. Tic. Ltd. Şti. Yetkilisi Hakan Çelik’de ödül töreninde yerini aldı.

Ödül Töreninde konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, düzenledikleri yarışma sonucunda, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketinin 2012-2015 dönemindeki ortalama büyümesinin yüzde 438 olduğunu belirterek, "Bu müthiş bir rakam. Türkiye'deki milli gelir artışının 12 kat üzerinde bir performans gösterdiler." dedi. Töreni 2016 yılı bitmeden yapmayı düşündüklerini belirten Hisarcıklıoğlu, yurt içinde arka arkaya yaşanan olaylar nedeniyle töreni birçok kez ertelemek zorunda kaldıkları ifade etti.

Törene katılan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin özel sektörü yakından tanıdığını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, Hükümetin bugüne kadar özel sektörün rekabet gücünü artıracak çok sayıda reforma imza attığını ve atmaya devam ettiğini kaydetti.