DenizBank ve Alaşehir Ziraat Odası işbirliğinde ’Bağcılık Eğitimi’ düzenlendi. Etkin üzüm üretimi, sürdürülebilir bağcılık ve budama teknikleri konularının ele alındığı eğitimde DenizBank’ın tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetlerden de bahsedildi.

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sunduğu yenilikçi ürünlerle 10 yıldır özel bankalar arasında sektörün ilk sırasındaki konumunu sürdüren DenizBank, Türkiye’nin her bölgesindeki üreticileri elindeki tüm imkanları kullanarak desteklemeye devam ediyor.

Tarıma finansal destek sağlarken, üreticilerin sosyal hayatlarına da değer katmak için çeşitli bilgilendirme ve eğitim faaliyetlerinde bulunan DenizBank, Alaşehir Ziraat Odası işbirliğinde ’Bağcılık Eğitimi’ düzenledi. Etkin üzüm üretimi, sürdürülebilir bağcılık ve budama teknikleri konularının ele alındığı eğitim programında, DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Alaşehir DenizBank Şube Müdürü Hasan Özdemir ve Manisa Bağcılık Enstitüsü Emekli Müdür Dr. Cemal Ilgın ile katılımcılar yer aldı.

"ÇİFTÇİLERİMİZİN SOSYAL HAYATLARINA KATKI SAĞLIYORUZ"

DenizBank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“DenizBank olarak 10 yıl önce Tarım Bankacılığı alanında başlattığımız ve büyük önem atfettiğimiz desteği sürdürmek ve çiftçilerimizin yanında olmak adına, çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bugüne kadar tarım sektörüne sadece finansal destek ile değil, çiftçimizi bilgilendirme ve bilinçlendirmeye yönelik eğitim hizmetleriyle de katkı sunmaya gayret gösterdik. İki gün boyunca Alaşehir Ziraat Odası işbirliğinde düzenlediğimiz eğitim programımız da bu yöndeki çabalarımızın bir göstergesi. Birlik, kooperatif ve odalarımız gibi çiftçilerimizin bağlı bulundukları kuruluşlarla beraber hareket etmek, her zaman sistemin daha düzenli işlemesini ve üreticinin daha kaliteli hizmet almasını sağlıyor. Önümüzdeki dönemde de işbirliklerimiz ile üreticimizin yanında olmaya, onların hayatlarına değer katmaya devam edeceğiz".