Karaman İş Kur İl binasında düzenlenen personel hizmet içi eğitim seminerine, İş Kur Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İnciroğlu, Çalışma Genel Müdürlüğü Şube Müdürü Sinan Aydın, Çalışma Genel Müdürlüğü Şefi Mustafa Şişman, İş Kur Karaman Şube Müdürü Kenan Ateş ve İş Kur personeli katıldı.
Karaman’da İş Kur personeline 4857 sayılı İş Kur Kanunu hakkında bilgiler veren İş Kur Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İnciroğlu; “Bu hafta İç Anadolu Bölgesinde siz değerli personelimizle buluşuyor ve yeni İş Kanunu ve hükümlerini sizlere açıklıyoruz. Nevşehir ve Aksaray’dan sonra bugün Karaman’a geldik. Sizlere İş Kanunu hakkında eğitimler vereceğiz.”dedi.
İnciroğlu konuşmasının ardından yaptığı sunumunda, iş sözleşmesi, iş güvencesi, sözleşmenin feshinde usül, fesih bildirim süreleri, ihbar tazminatına hak kazanılamayacak haller, fesih bildirimine itiraz ve usulü, geçersiz feshin sebeplerinin sonuçları ve haklı nedenle derhal fesis hakları gibi konuları içeren başlıklarla personele bilgiler verdi. Program, personelin sorularının yanıtlanması ile sona erdi. İş Kur İl Müdürü Kenan Ateş, İş Kur Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İnciroğlu ve Çalışma Genel Müdürlüğünden gelen heyete katkılarından dolayı teşekkür etti.