Yasal düzenlemenin ardından serbestleşen piyasa ile birlikte artık elektrik de ticari bir ürün haline gelirken, BİSEN Elektrik, Metro Toptancı Market mağazalarında açtığı “Ucuz Elektrik Noktaları” ile hem elektrikte yeni dönemi anlatıyor hem de faturasını taşıyanlara yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Metro Toptancı Market de düzenlenen kampanya ile elektrik faturasını taşıyan herkese 100 TL’lik alışveriş çeki hediye ediyor.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından sağlanan serbest tüketici olma hakkı sayesinde tüketiciler elektriğini istedikleri şirketten tedarik edebiliyorlar. BİS Enerji çatısı altında faaliyet gösteren BİSEN Elektrik, ayda 133 TL elektrik faturası ödeyen ve böylece serbest tüketici olma hakkı kazanan vatandaşlara EPDK tarafından belirlenen ulusal tarifeler üzerinden indirim yaparak daha az fatura bedeli ödeme fırsatı sunuyor. BİSEN Elektrik, Metro Toptancı Market mağazalarında açtığı “Ucuz Elektrik Noktaları” ile başta esnaf olmak üzere faturasını taşımak isteyen tüm tüketicilerin başvurularını alarak, indirimli elektrik fırsatından yararlanmalarını sağlıyor.

TÜM TÜRKİYE’DE 18 METRO TOPTANCI MARKET MAĞAZASINDA

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerinin altını çizen BİSEN Elektrik İcra Kurulu Başkanı C.Mesut Alparslan, tüketicilerin fırsattan yararlanmaları için tüm kolaylığı sağladıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Türkiye’de 45 şehirde 300’den fazla acenteyle tüketicilere ulaşıyoruz. Son girişimimiz ile elektriği marketlerden alınabilir hale getirdik. Şu an için 4’ü İstanbul’da olmak üzere 18 Metro Toptancı Market mağazasında da bulunan stantlarımızda tüketicilerin başvurularını alıyoruz. Şimdilik ayda minimum 133 lira elektrik faturası ödeyen tüketiciler bu fırsattan yararlanabiliyor. Önümüzdeki dönemde limitin tamamen kaldırılmasıyla tüm Türkiye bu fırsattan yararlanabilecek ve ülke ekonomisi için çok ciddi bir pazar oluşacak. Biz de bu süreçte tüketicilerin kolaylıkla ulaşabileceği ve güvenebileceği bir şirket olarak gerekli tüm çalışmaları yürütüyoruz.”

100 TL’LİK ALIŞVERİŞ ÇEKİ HEDİYE

Belirli Metro Toptancı Market mağazalarında bulunan BİSEN Elektrik standına gelerek elektrik faturasını taşıyan tüm kullanıcılara 100 TL’lik alışveriş çeki hediye edilecek. Elektrik alırken iki kere kazanacak olan tüketiciler hediye çeklerini tüm Metro Toptancı Market mağazalarında kullanabilecek.