Eskişehir Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi ihalesinde, AKFEN İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş 127 Milyon 899 bin TL ile en düşük teklifi verdi.

Eskişehir Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi ihalesinde, 4 firma teklif vermişti. İhaleye, dosyaların incelenmesinin ardından açık eksiltme usulü ile devam edildi. İhale Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanı Ahmet Bilal Dostbil başkanlığında gerçekleştirildi. Kamu-Özel İşbirliği Modeliyle "Eskişehir Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi" ihalesi, Sağlık Bakanlığı Ek Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapıldı.

İhalede firmalar tarafından verilen nihai teklif mektubuna göre her şey dahil yıllık fiyatı, GÜRİŞ İnşaat ve Mühendislik A.Ş. 145 milyon 154 bin 604 TL, Yıldızlar İnşaat ve Ticaret A.Ş. 150 milyon 6 bin 109 Lira 53 Kuruş, YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.- INSO Sistemi Per Le Infrastrutture Sociale SPA İş Ortaklığı 142 milyon 500 bin TL, AKFEN İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş de 135 milyon 805 bin 194 Lira 76 Kuruş oldu.

Açık eksiltme usulü ile devam edilen ihalede YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş 228. turda çekildi. GÜRİŞ İnşaat ve Mühendislik A.Ş. ise 796. turda çekildi. AKFEN İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş’de 127 milyon 899 bin ile en düşük teklifi verdi.