Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (NESKOOP) Başkanlığı genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Fahri Eker yeniden seçildi.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Genel Kurulu NESOB Murat Zeren Eğitim Hizmet Binası’nda gerçekleştirildi.

Üyelerin salona tek tek ve kimlik kontrolleri yapılarak alındığı genel kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Divan Başkanlığını İç Anadolu Esnaf ve SanatkArlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Mustafa Alan’ın yaptığı seçimde yönetim kurulu çalışma raporu ve denetim kurulu raporlarının ibra edilmesinden sonra yönetim kurulu seçimine geçildi. Seçimin açık oylamayla yapılacağı kararının alınmasının ardından başkanlık seçimi yapıldı. Mevut Başkan Fahri Eker ve Turgut Taygur’un başkanlık için yarıştığı seçimde üyelerin çoğunluğunun oyu ile Fahri Eker yeniden Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildi.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fahri Eker, kendini destekleyen üyelerine teşekkür etti.