Faizsiz konut kredisi almak isteyenler bu konu hakkında çok meraklı ancak gerekli bilgiye net ulaşamadıkları için ne yapacaklarını bilmemektedir. Bunun için SGK tarafından düzenlenen hak sahipliği belgesine sahip olmak gerekiyor. Bu belgeyi almak içinde en önemli şart şehit veya gazi yakını olmak gerektiğidir.

Ülkemizin savunması için mücadele edip, can veren şehitlerimize yaralanan gazilerimiz ailelerine gerekli hak sahipliği belgesi veriliyor. Bu belge sayesinde bankaya başvurarak sıfır faizli konut kredisini alabilirsiniz. Sizde bu belgeyi almaya hak kazanacak bir durumdaysanız yapacağınız işlem çok basit olacaktır. Ziraat Bankası bu konuyla ilgili olarak gerekli başvuruları toplayarak, hak sahipliği belgesinin istedikleri krediyi sunuyor.

Faizsiz Konut Almanın Farklı Yolları

Yukarıda saymış olduğumuz şartları sağlayamayan ve bankadan kredi çekemeyecek olanların izlemesi gereken farklı bir yol bulunuyor. Bunun için tasarruf yöntemiyle satış yapan firmaları tercih edebilirler. Geniş bir sektörde farklı birçok firma tarafından bu konuda gerekli imkan sunuluyor. Sizde bu imkandan yararlanmak için konu hakkında firmalarla irtibata geçebilirsiniz.

Aylık ödeme miktarını belirlemeniz mümkün olduğu gibi aynı zamanda peşinatsız, ara ödemesiz ve faizsiz olarak ev almanıza imkan veriliyor. Tercih edeceğiniz gruplardan birisine dahil olarak yapılacak olan çekilişe dahil olabilirsiniz. Bu çekiliş sayesinde evi alacağınız tarih belirlenecektir. Bu hizmetin en büyük avantajı uzun vadeli konut alımlarında olabilecek faiz ve vade farkının yüksek olmasının önüne geçilmiş olunuyor.

Faizsiz Konut Kredisi Almanın Faydaları

Faizsiz konut kredisi almak isteyenlerin en büyük amacı yüksek kredi faiz oranları nedeniyle evin çok üzerinde bir maliyet ile o eve sahip olmalarıdır. 10 yıl veya 15 yıllık vadede ev alanlar, aldıkları evin bedeli kadar faiz farkı ödemiş oluyorlar.

Faizsiz ev almak bu nedenle insanlar için çok önemlidir. Şehit veya gazi yakını değilseniz, tasarruf yöntemi sunan şirketleri tercih etmekte mümkündür. Ülkemizin her yerinde şubeleri bulunan bu şirketler ile irtibata geçerek sizlere sunulan tercihlerden birisini seçmeniz mümkün olacaktır. Ödeme gücünüze en uygun olanı tercih etmek en doğru seçim olacaktır.

https://www.faizsizev.org/

https://www.faizsizev.org/faizsiz-ev-kredisi/

https://www.faizsizev.org/en-uygun-konut-kredisi-nasil-hesaplanir/