Ev almak isteyenler ilk olarak bunu yapmak için gerekli finansman kaynağını nasıl bulacaklarını düşünürler. Birikmiş paranız varsa ve alacağınız eve yetiyorsa ekstra bir faiz ödemeden ev almak mümkün oluyor. Ancak birikmiş paranız alacağınız eve yetmiyorsa yapmanız gereken yakın çevrenizden ev almak olacaktır. Bunun için en doğru seçim bu olacaktır.

Çünkü diğer türlüsünde fark ödemek zorunda kalmanız kuvvetle muhtemeldir. Ancak hiç paranız yoksa sadece peşinat verecek miktarınız varsa banka krediniz tek çare olarak görülebilir. Bu da bazı özel durumlar haricinde sizden belirli bir fark alınarak sunulacaktır. Bu noktaya dikkat ederek hareket etmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

Faizsiz Ev Alınma Yöntemleri

Faizsiz ev alabilmek için özel projeleri ve kampanyaları takip etmeniz gerekiyor. TOKİ tarafından şehit ailelerine, gazilere ve gazi yakınlarına sıfır faizli konut alma şansı sunuluyor. Bu onların bizler için yaptığı fedakarlığın yanında çok da önemli olmayan bir durum olduğunu eklememiz gerekiyor. Buna uygunsanız başvuru yaparak sizden tüm TOKİ projelerinden ev almayı hak edebilirsiniz.

Bunun dışında faizsiz ev alabilmek için tasarruf yöntemlerini tercih etmeniz gerekiyor. Bu yöntemler müşterilerin istediği eve ulaşmak için müşterilerine özel sistemler sunuyor. Bu sistemlere güveniyorsanız başvurunuzu yapabilir, istediğiniz tüm evleri, istediğiniz ödeme planına uygun bir şekilde alabilirsiniz. Bunun için sizden herhangi bir faiz ödemesi alınmayacaktır.

Faizsiz Konut Satan Şirketler

Faizsiz konut satan devlet destekli olan TOKİ bulunuyor. O şirkette sadece özel duruma sahip olanlar için bu imkanı sunuyor. Onun istediği şartı sağlamayanlar tasarruf sistemleri ile ev satan firmaları tercih etmelidir. Bu firmalar aracı olarak güvenilir bir yapı kurmayı istiyorlar. Bu yapı sayesinde aynı düşünceye sahip insanlar bir çatı altında bir araya geliyor.

Bu sistemde sadece sizden katılım ücreti ödemeniz isteniyor. Faizsiz, peşinatsız ve ara ödeme yapmanıza gerek kalmadan, ödeme planını kendiniz seçerek çekiliş sistemine dahil olabilirsiniz. Tabi bu sistemlerde çekiliş dışında farklı seçeneklerde sunulmaktadır. Sizde bu seçeneklerden bir tanesine dahil olarak o hayalini kurduğunuz eve en uygun şekilde ulaşabilirsiniz.

https://www.faizsizkonut.com/

https://www.faizsizkonut.com/faizsiz-ev-sahibi-yapan-firmalar-tercih-edilmeye-baslandi/

https://www.faizsizkonut.com/faizsiz-nasil-ev-alabilirim/