Dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı olarak bilinen MAPIC Fuarına katılan Gönül Kahvesi, tüm ziyaretçilere Türk kahvesi ikram etti.

Fransa’nın Cannes şehrinde; 19-21 Kasım tarihleri arasında bu yıl 20’incisi düzenlenen MAPIC’te “Turkish Brands” çatısı altındaki özel etkinlikte Türkiye’den katılan Gönül Kahvesi, Osmanlı’dan miras kalan Türk kahvesini tüm ziyaretçilere ikram ederek, dünyaya tanıtma fırsatı buldu.

“GÖNÜL KAHVESİ” MAPIC’TE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Açılışı Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur tarafından yapılan, 67 ülkeden 8 bin 500 kişinin katıldığı MAPIC fuarında; Gönül Kahvesi, en çok ziyaret edilen ve en çok ilgi gören stantlardan oldu. Gönül Kahvesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaman İnönü Yardımcı’nın da bizzat katıldığı fuarda Türk Kahvesi ikram edilmesi, başta Fransızlar olmak üzere tüm katılımcıların gönlünü fethetti.

”TÜRK KAHVESİNİ DÜNYA’YA DUYURACAĞIZ”

Fuarda Türk Kahvesine olan yoğun ilgiden çok mutlu olduğunu ifade eden Gönül Kahvesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaman İnönü Yardımcı, Türkiye’de 72 şubeye ulaştıklarını ve günden güne bu sayının artacağını belirtti. Türk kahvesini çok yakın zamanda Avrupa’da ve Amerika’da da şube açarak tüm dünyaya duyuracaklarını ifade eden Yaman Yardımcı, yurtdışındaki Türk yatırımcılara seslendi. Gönül Kahvesi olarak ilk yurt dışı şubesini Saraybosna’da açtıklarını açıklayan Yardımcı, çok yakında Dubai ve Amerika’da çalışmaların başlayacağını söyledi.

FUARDA, GÖNÜL KAHVESİ STANDINA YOĞUN İLGİ

Polonya, Rusya ve İngiltere’nin de aralarında bulunduğu pek çok ülkeden alışveriş merkezleri dernek yöneticilerinin de katıldığı fuarda Gönül Kahvesi standı, 3 gün boyunca yabancı davetliler tarafından dolup taştı. Fuarda Gönül Kahvesi standına gelen davetlilere özel hazırlanmış bol bol Türk Kahvesi ikram edildi.