Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul toplantısı sonrasında yeni yönetimini belirleyen Karaman Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KASİAD) yeni yönetimi, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kılınç önderliğinde Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’yu makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Karaman’ın ekonomik olarak ileri bir adım atmasında sanayicilerimizin büyük rolü olduğunu vurguladı. Başkan Uğurlu konuşmasında şunları söyledi:
“Son zamanlarda ülkemiz ekonomik alanlarda dünyanın gündeminde bir ülke. İlimiz ise her geçen gün kendini yenileyip geliştiren, ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan, şehirleşme ve yaşanabilir iller arasında üst sıralara yükselmiş bir şehir. Bunun arkasında siz değerli sanayicilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve devlet kurumlarımızın büyük payı var. Hep birlikte bu başarılarla yetinmeyip kendi ilimizden başlayarak Ülkemizin daha da kalkınmasına destek sağlayacağız. Karamanlı sanayicilerimiz; üyeleri ile bir araya gelerek  istihdam alanında projeler uyguluyor, ilimizin ve ülkemizin kalkınmasına büyük destek sağlıyor. Sizlere teşekkür ediyorum. Yeni yönetimle, yeni bir güçle çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Bu oluşum Karaman için çok önemli. Bu kadar genç ve dinamik işadamlarını bir arada görmek beni heyecanlandırdı. Karaman Belediyesi olarak her zaman sanayicimizin yanınızdayız. Yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.”
Ziyarete KASİAD’ın yeni yönetimini oluşturan Osman Topçu, İsa Kurşunlu, Mehmet Doğan, Tayfun Ataş, İsmail Erdemsoy, Ahmet Baş ve Genel Sekreter Faruk Özdemir katıldı.