23 Aralık 2011 Cuma günü White Rose fabrika alanında gerçekleştirilen proje açılış törenine Vali Vekili Latif MEMİŞ, MEVKA Proje uzmanları ve İş adamlarıyla çok sayıda davetli katıldı.
White Rose fabrika alanında yapılan kokteylde konuşan Şirket Genel Müdürü Adem Kocatürk Yanakayar kapı motorunun arge çalışmaları TUBİTAK projesiyle gerçekleştirilirken üretiminin ise MEVKA projesiyle yapıldığını söyledi.
Proje kapsamında üretilen motorun teknik özellikleri hakkında bilgi veren White Rose Yönetim Kurulu Başkanı Musa Akgül ise Motorun yüzde yüz yerli yapım olduğunu ve Türkiyenin İlk yanakayar kapı motoru olduğunu belirterek Elektromekanik kapı operatörleri, yol blokaj sistemleri, konularında faaliyet gösteren firmada, yine bu alanda kayar kapı sistemleri, kapı motorları, mantar ve road blocker ürünleri üretildiğini sözlerine ekledi.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Vekili Latif Memiş, Şirket Genel Müdürü Adem Kocatürk ve White Rose Yönetim Kurulu Başkanı Musa Akgül ile birlikte fabrika alanını gezerek burada yetkililerden çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler aldı.