İTSO Yönetim Kurulu üyeleri, UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu’nu ziyaret ederek, üyelerinin kurum kaynaklı sıkıntılarını aktardı.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Uludağ Elektrik A.Ş (UEDAŞ) Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu’nu ziyaret ederek, üyelerinin kurumla ilgili yaşadığı sıkıntıları aktardılar. UEDAŞ Yatırım Direktörü Bora Özçelik’in de hazır bulunduğu toplantıda konuşan İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Tanrıkulu, biten inşaatlara elektrik bağlanırken sorun yaşadıklarını söyledi. Tanrıkulu, “Üyelerimiz, yeni binalara elektrik hattının UEDAŞ tarafından yapılmasını istiyor. Çünkü yolda kazı yapma yetkisi UEDAŞ’tadır. Fakat İnegöl işletmesi bu sorumluluğu yerine getirmeyerek üyelerimiz mağdur ediyor. Bu meselinin çözümünü talep ediyoruz” dedi.

İTSO heyetini dinleyen UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, bu konuda hemen harekete geçeceğini söyledi. İslamoğlu, İnegöl’ü ekonomik açıdan gelişmiş bir merkez olarak gördüklerini söyleyerek, “İnegöl’e kesintisiz enerji vermek için sürekli yatırım yapıyoruz. Biz İnegöl’ü gelişmiş sanayi sebebiyle çok önemsiyoruz” dedi.

İslamoğlu, İTSO üyelerinin meselesinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, “Konuyu araştıracağım. Yatırım direktörümüzle birlikte derhal gerekeni yapacağız” diye konuştu.