İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yöneticileri, Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş (UEDAŞ) İnegöl İşletme Müdürlüğüne atanan Enis Gürer’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İTSO heyeti, İnegöl’de çok güçlü sanayi kuruluşları olduğunu belirtti. İlçede başta mobilya olmak üzere tekstil, otomotiv yan sanayii, makine ve gıda sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firma olduğunu belirten İTSO heyeti, “Nüfusu 300 bin dolayında olan İnegöl ülke ekonomisine büyük katkılar yapıyor. Elbette UEDAŞ’ın İnegöl’e kaliteli enerji vermek için son yıllarda yaptığı yatırımları da takdirle karşılıyoruz. Bazı sorunlarımız da var. Bunları el birliğiyle çözeceğimizden eminiz” diye konuştu.

İTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bülent Tanrıkulu ise, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyeleri ve elektrik tesisatçısı olan üyelerinin yeni binalara elektrik hattı çekilmesi sırasında bazı sıkıntılar yaşadığını söyledi. Tanrıkulu, “Bu konudaki sıkıntılarımızı eski işletme müdürümüze ve UEDAŞ Genel Müdürümüze iletmiştik. Çözümü konusunda desteğinizi bekliyoruz” dedi.

UEDAŞ İnegöl İşletme Müdürü Enis Güler, kurumun hizmet verdiği her yere kaliteli enerji vermek için önemli yatırımlar yaptığını vurguladı. Güler, “Kurum olarak İnegöl’ü bir sanayi şehri olduğunu biliyor ve çalışmalarımıza buna göre yön veriyoruz. İnegöl’e kesintisiz ve kaliteli enerji vermek için yaptığımız yatırımlar devam edecek” dedi.

Güler, İTSO’nun inşaatçı ve elektrik tesisatçısı üyelerinin meselelerinin çözümü için de gerekenin yapılacağını belirtti.