İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) tarafından öğrencilere bu yıl da giyim yardımı yapıldı.

İTSO tarafından temin edilen kıyafetler 600 öğrenciye verilmek üzere okul müdürlerine teslim edildi. Bu yıl 61 okulda eğitim gören öğrencilere toplam bin 800 adet kaban, çanta ve ayakkabı dağıtıldı.

İTSO Başkanı Metin Anıl, “10 yıldır öğrencilere kıyafet dağıtıyoruz. Odamız, eğitime ve sağlığa verilen hizmetin ne demek olduğunu çok iyi bilen bir kuruluş. Geçtiğimiz yıllarda İnegöl’e bir ilköğretim okulu kazandırdık. Yine İnegöl’deki fakültenin kurulması ve bugünlere gelmesinde üzerimize düşen görevi layıkıyla yaptık. 10 yıldır da öğrencilerimize kıyafet dağıtıyoruz" dedi.

İTSO’ya teşekkür eden İnegöl Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, “Öğrencilerimize bir nebze de olsa fayda sağlanması düşünülüyor. Biliyorsunuz, bizim inancımız da bunu gerektiriyor. Peygamber Efendimiz, ‘Veren el alan elden üstündür’ diyor. 10 yıldır İTSO bu güzel geleneği devam ettiriyor. 61 okulda, 600 öğrencimize yardım yapılıyor. Sadece bu yardımlar değil, Ticaret ve Sanayi Odası’nın ismiyle müsemma bir okulumuz da var. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere verilmek üzere hazırlanan yardım paketleri okul müdürlerine teslim edildi.