Balıkesir’in Bandırma ve Erdek ilçelerindeki ticaret odalarının Kadın Girişimciler Kurulları, bölgedeki kadın girişimcilere yeni yıl sürprizi yaparak, ekonomik katkı sağlamaları için yıl sonu fuarı düzenledi.

Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası’nın Kadın Girişimciler Kurulları, ortak bir organizasyona imza attı. Bölgede sayıları gün geçtikçe çoğalan kadın girişimcilere yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken her iki ticaret odasının kadın girişimciler kurulları, ortaklaşa hareket ederek, yıl sonu fuarı organize etti. Bandırma ilçe merkezinde bulunan eski belediye hizmet binasının pasajında organize edilen fuara, bölgedeki çok sayıda kadın girişimci katılarak stant açtı. 3 gün sürecek olan fuarın açılış kokteyline Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı, ticaret odalarının üyeleri ve çok sayıda girişimci katıldı. Açılış töreninde konuşan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, kadın girişimcileri emeklerinden dolayı kutlarken, desteklerinden dolayı Balıkesir Ticaret Odası ile Bandırma ve Erdek Ticaret Odalarına teşekkür etti.

El emeği ürünlerini, fuardaki stantlarında sergileyen ve satışa sunan kadın girişimciler, kendilerine yeni yıl sürprizi yapıldığını söyleyerek ticaret odalarının yetkililerine teşekkür etti. İlk gün satışlarından ve stantlara olan ilgiden memnun olduklarını ifade eden kadın girişimciler, “Bizler için hazırlanan yıl sonu fuarı yeni yıl sürprizi oldu. Maddi sıkıntı içinde olduğumuz şu günlerde böylesine güzel bir fuar organizasyonu ilaç gibi geldi. Emeği olan tüm yetkililere şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.

Akşam saatlerine kadar açık kalan fuarı her saat yüzlerce kişi ziyaret ediyor ve eşsiz el emeği ürünleri satın alma imkanı buluyor.