Toplantıya,  Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Karaman Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Uysal, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreterler katıldı.

Müşterek toplantı gündemini oluşturan maddeler hakkında görüşlerini ifade eden başkanlar ve yönetimi tarafından, öncelikli olarak Karaman İlinin ekonomisi istişare edildi. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda 6769 Sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında gerçekleştirilecek olan “Sınai Mülkiyet Hakları Bilgi Günü” görüşüldü. Ardından Türkiye Ürün İhtisas Borsası A.Ş. (TÜRİB) hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Bu ortak toplantılarda ilimiz bazındaki sorunların tartışıldığı ve tavsiye niteliğinde kararların alındığı önemli bir platform olduğu belirtildi.  Toplantıya katılanların tamamı söz alarak sektörlerindeki görüntüyü değerlendirip, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenlerle ilgili görüşlerini ilettiler.

Bir sonraki toplantının Aralık 2019 tarihinde Karaman Ticaret Borsası tarafından yapılması planlandı. Toplantı Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin iyi dileklerinin ardından son buldu.