Garanti Anadolu Sohbetleri’nin 84. Buluşmasını Karaman’da yapan Garanti Bankası katılımdan dolayı teşekkür etti.

Demosan Otel’de 84. Bululma programında konuşan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, Bankalarının 164 milyar TL aktif büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük ikinci özel bankası olduğunu belirtti.

KARAMAN’A 2. ŞUBE


Garanti Bankasının 91 milyar TL kredi büyüklüğü ile ülke ekonomisinin kesintisiz destekçisi olduğunu belirten Karadere, Karaman’a Garanti Bankasının 2. Şubesinin de açılacağı müjdesini verdi.

Bunun için şimdiden yer arayışı içerisinde olduklarını belirten Karadere, Karaman’lı müşterileri içinde istatistik bilgileri paylaştı.

“KOBİ’lerin iş alanlarına yönelik özel çözümler hazırladık” diyen Karadere;

“Karamanlı müşterilerimize kullandırdığımız toplam 124 milyon TL kredinin 31,5 milyon TL’sini KOBİ müşterilerimize kullandırdık. Sektörlerin nakit akışına göre ödemesiz dönemler ve geri ödeme planlarını içeren destek paketlerini sunduk.”dedi.

GARANTİ VE KARAMAN


Garanti Bankasının Karaman’da verilerini paylaşan Karadere;

“Garanti finansal destekle yanınızda. Bu kapsamda, 120 TL kredi desteği, 13.398 adet kredi kartı, 872 üye işyeri, 4.9 Milyon TL ciro sağlandı.”dedi.

75 MİLYON TL’LİK MEVDUAT

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere,”Yatırımlarınızı verimli şekilde değerlendirme fırsatları da sunduk. Karaman’ın bankamızda 75 milyon TL mevduatı ve yatırım büyüklüğü bulunuyor. Ayrıca bu rakamın iki katı kadar da Karaman halkını kredilerimizden faydalandırdık. Halkın bize verdiği güven ve destek için sizlere müteşekkiriz.”dedi.