Karaman Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) üyeleri, Karaman Defterdarı Necmettin Heper, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Canbay ve Defterdarlık Geliri Müdür Ahmet Çakmak ile kahvaltılı bir programda bir araya geldi. KASİAD Başkanı Ahmet Kılınç, derneğin faaliyete başladığı günden itibaren il protokolü ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile düzenli olarak kahvaltılı programlar yaptığını belirterek, Karaman’ın değişik problemlerini masaya yatırdıklarını söyledi.

Kılınç, değişik sektörde çalışan üyelerinin de görüş alışverişinde bulunduğu etkinliklerin Karaman’ın gelişmesine, sorunlarını sağlıklı bir şekilde tespit edip, çözüm yollarını ortaya koymasına vesile olduğunu dile getirdi. Karaman Defterdarı Necmettin Necmettin Heper, Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Canbay ve Defterdarlık Geliri Müdür Ahmet Çakmak ile bir arada olmalarının, her anlamda değişik kazanımları olacağına dikkatleri çeken Kılınç, gerek resmi kurumların gerekse KASİAD gibi sivil toplum örgütlerinin bu tür programları daha sık yapmasının ekonomik potansiyeli olan bir Karaman için önemli olduğunu ifade etti.

Kılınç, KASİAD’ın yurt içi ve dışı gezilerine de ağırlık verdiğini sözlerini ekleyerek misafirlerine daha önce yapılan Çin, Senegal, Bosna Hersek ve Suriye gezileri ile ilgili izlenimlerini aktardı.

Karaman Defterdarı Necmettin Necmettin Heper de yaptığı açıklamada Karaman’ın Türkiye’de iyi bir konumda olduğunu belirterek KASİAD’ın bu konuda aktif rol alarak önemli katkıda bulunduğunu söyledi. KASİAD’ın bağlı bulunduğu ANSİFED ve bağlı derneklerin hazırladığı ’24 soruda Yeni Ticaret Kanunu’ adlı çalışmayı da değerli ve faydalı bulduğunu söyleyen Heper, derneğin idareci ve üyelerine teşekkür etti.

Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Canbay ve Defterdarlık Geliri Müdür Ahmet Çakmak da böyle bir programda olmaktan dolayı memnuniyetlerini belirterek Karaman’daki çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiler.