Gayrimenkul sektöründe danışman sayısı olarak dünyanın en büyük şirketi olan Keller Williams, Turhan Üçgül ortaklığı ile artık Adana’da faaliyete başladı.

Dünya genelinde 780’in üzerinde bölge müdürlüğü ve 170 bini aşkın danışman sayısı ile gayrimenkul pazarlama sektörünün en büyüğü olan Keller Williams, 2014 yılında girdiği Türkiye gayrimenkul piyasasında hizmet ağına Adana’yı da dahil etti. 700’ü aşkın danışmanı ile Türkiye’de hizmet veren Keller Williams’ın 14. Bölge Müdürlüğü, gayrimenkul üreticisi olan, Adana’da inşaat denince ilk akla gelen markalar arasında yer alan Üçgül ailesi ortaklığında kw Klikya markası altında faaliyetlerine başladı.

Çukurova İlçesi, Türkmenbaşı Bulvarı Üçgül Sun City Evleri adresinde hizmete giren Keller Williams Türkiye Adana Bölge Müdürlüğü olarak hizmet verecek olan kw Klikya’nın açılış kurdelesini Üçgül ailesinin büyüğü Perihan Üçgül, Adana Ticaret Odası Başkan Vekili Mehmet Şahbaz, Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol, Üçgül Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üçgül ve kw Klikya Yönetici Ortağı Turhan Üçgül ile birlikte kesen Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yatırıma ve istihdama yönelik her türlü girişimi desteklediklerini belirterek, Keller Williams Türkiye Bölge Müdürlüğü’nün Adana’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Adana Ticaret Odası Başkan Vekili Mehmet Şahbaz ise gayrimenkul sektöründe faaliyet yürüten firmaların kendilerini yenilemeleri ve geliştirmeleri gerektiğini belirterek, bu vizyon ve bakış açısıyla işe başlayan kw Klikya ailesine iyi dileklerde bulundu.

"Adana’da doğru kişiyi bulduk"

Keller Williams Ülke Direktörü Emre Erol da, kendileri için en önemli şeyin doğru kişilerle çalışmak olduğunu ve Adana’da doğru kişiyi bulduklarını söyledi. Erol, açılışa katılan isimlerin kalitesinin de bu konuda yanılmadıklarını gösterdiğini ifade etti.

450 metrekarelik emlak ofisinin açılışına katılan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcısı Feridun Sarı da hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak, 2018 yılında Seyhan ve Yüreğir’de de kw Klikya’yı görmek istediklerini belirttiler.

Gerçekleştirdiği ortaklıkla gayrimenkul sektöründe dünyanın en önemli markasını Adana’ya getiren kw Klikya Yönetici Ortağı Turhan Üçgül, açılışta kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklarına teşekkür etti.

Şu anda bünyelerinde 35 gayrimenkul danışmanı olduğunu ve önümüzdeki yıl 80 danışmana ulaşmayı hedeflediklerini kaydeden Üçgül, böylece şehrin en büyük gayrimenkul pazarlama ofisi olacaklarını dile getirdi.

Gayrimenkul danışmanlık sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran Keller Williams Türkiye’nin bölge müdürlüklerinden gelen başarılı danışmanların verdiği eğitimle kadrolarını oluşturduklarını ifade eden Üçgül, kw Klikya çatısı altında buluşan yeni danışmanların yüzde 50’sinin ilk işlemlerini yaptıklarını vurguladı.

Ekibiyle birlikte en önemli görevlerinin danışman ortaklarının yüksek cirolarda sürekli ve istikrarlı işlem yapmalarını sağlamak olduğunu söyleyen Turhan Üçgül, bu yatırımı yaparlarken önceliklerinin gayrimenkul danışmanlarının müşterilerine en üst standartlarda hizmet vermeleri olduğunu belirtti.

Sektöre yeni bir soluk gelecek

Üçgül, 100 metrekarelik alanda 70 kişi kapasiteli eğitim salonunda, gayrimenkul sektörü çalışanlarına veya dışarıdan katılım sağlamak isteyenlere her gün 09.30-13.00 arası sektörel ve kişisel gelişim ile ilgili eğitimler verdiklerini de ifade ederek, gayrimenkul alım ve satımlarında eğitimli danışmanlarıyla her zaman Adana halkının yanlarında olacaklarını açıkladı.

kw Klikya olarak Adana’da gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getireceklerini ve ivme kazandıracaklarını belirten Üçgül, Keller Williams Türkiye Adana Bölge Müdürlüğü olarak, satıştan kiralamaya kadar her konuda Adanalıların istek ve ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.