KTSO Başkanı Mustafa Toktay seçimi özetledi; “SAĞDUYU KAZANDI, HOŞGÖRÜ VE GÜVEN VARDI”

32 Meclis Üyesi bulunan Karaman Ticaret ve Sanayi seçimlerini Mustafa Toktay’ın Listesi 19 üye çıkartarak kazandı. Toktay’ı 10 üye çıkartan Süreyya Peker takip etti.

Cumartesi günü İstiklal İlkokulunda düzenlenen ve gün boyu devam eden KTSO seçimlerinde, Mustafa Toktay, Süreyya Peker, Kadir Demirel ve Mustafa Sarı’nın oluşturduğu 12 Meslek Grubu yarıştı. 17.00’de biten oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasıyla sayıma gidildi.

Sayımlar sonucunda 1, 5, 6, 7, 9 ve 11.ci gruplarda, KTSO Meslek Komiteleri ve meclis üyeleri seçimi birleşik oy pusulalarından 3’er üye, 12. Gruptan da 1 üye olmak üzere seçimlerde 19 üye çıkartan Mustafa Toktay, KTSO’da üyesi bulunan 32 Meclis üyeliğinin çoğunluğunu sağlayarak Karaman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini kazandı.


1 OY’A İTİRAZ EDİLDİ

Seçimlerde 1 oy’a itiraz edilirken, itirazın değerlendirileceği öğrenildi. 10. grupta Toktay liste çıkartmazken, Yusuf Bayraktar ve Ali Osman Cevher’de meclis üyeliğine girmeyi başardı.


PEKER TOKTAY’I TEBRİK ETTİ

KTSO seçimlerinde yarışan Süreyya Peker 2. ve 8.gruptan 2’şer üye, 3. ve 4.cü gruplardan da 3’er üye olmak üzere meslek komitesi gruplarından 10 üye çıkardı. Peker, seçim sonrası Toktay’ın elini sıkarak tebrik etti.

TOKTAY; “SAĞDUYU KAZANDI”

Seçimlerin galibi Mustafa Toktay Karaman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde güven tazeledi. Seçimin ardından konuşan Toktay;
“Seçimlerimiz demokrasi içinde geçti, üyelerimiz bize desteklerini verdi. Hoşgörü ve güven vardı. Sonuçta sağduyu kazandı.  Bugün burada bizlere destek veren ve odamız seçimlerine katılanlara ve seçimlerde görev tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.