Mobile Money&Digital Payments Global mobil ödemeler etkinliği, 18-20 Kasım 2014’te Wyndham Grand İstanbul’da gerçekleşecek.

Dünyanın dijital ödeme konularında uzman olan duayenlerin tartışmalarına ev sahipliği yapacak etkinlikte, bankalar, cep telefonu şebeke operatörleri, işadamları ve düzenleme kuruluşlarından 500’ü aşkın karar verici yetkili, bu konferansta bir araya gelerek strateji ve özel paylaşımlarda bulunacaklar.En ileri sunumlar, canlı oylamalar, seyirci soru-cevapları çalıştaylar ve tartışma forumları, ziyaretçilerin gerçek anlamıyla interaktif bir konferans deneyiminin tadını çıkarmasını sağlayacak.

Sektörde yeni başlayanların çalışmalarını, profesyonel alıcılar karşısında vitrine çıkarabilmelerini sağlayan Payments Dragons’ den, Mobile Money 2014 Küresel Ödülleri ve kapsamlı bir sergi de etkinliğe dahil edilen diğer faaliyetlerden bazıları.

MOBİLE MONEY & DİGİTAL PAYMENTS GLOBAL KONFERANSI’NDA SEKTÖR DUAYENLERİ BULUŞUYOR

Online ve Mobil Ödemeler sektörünün ele alınacağı Mobile Money & Digital Payments Global Konferansı’nın yeni katılımcıları belli oldu. Arnavutluk ve Tanzanya merkez bankası yöneticileri, Vodafone Türkiye Mobil Finansal Servisler Kıdemli Müdürü Burhan Eliaçık ve Turkcell Mobil Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Melike Kara da konuşmacı olarak yer alacak.

Wyndham Grand İstanbul Levent Türkiye Oteli’nde 19-20 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenecek olan Mobile Money & Digital Payments Global Konferansı’na dünyanın çeşitli bölgelerinden katılacak uzmanlar, konferansta öncelikli ödeme sorunlarını ve nakit kullanılmayan bir dünya yaratmak için izlenecek yol haritasını tartışacaklar. Konferans; sanayi panelleri, ileri sunum yöntemleri ve yoğun atölye çalışmaları içerecek.

Vodafone Türkiye Mobil Finansal Servisler Kıdemli Müdürü Burhan Eliaçık ve Safaricom Kenya M-PESA Ürün Geliştirme Kıdemli Müdürü Nora O.Mbaya, 2015 yılı için ödeme öngörülerini anlatacak.

ARNAVUTLUK VE TANZANYA MERKEZ BANKALARI YÖNETİCİLERİ KATILIYOR

“Küresel Düzenleyiciler” başlıklı panel oturumunun yeni konuşmacıları ise Arnavutluk Bankası Ödeme Sistemleri Muhasebe ve Finans Bölümü Direktörü Anjeza Beja ve Tanzanya Merkez Bankası’ndan James Masoy olacak.

Oturumda dünya genelinde merkez bankalarında yaşanan zorluklar ve mobil finans hizmetleri düzenlemelerindeki fırsatlar konuları da ele alınacak. Oturum, yasal çerçevelerin yanı sıra, piyasalardaki hareketler ve karar vericilerin görüşleri hakkında fikir alış verişleriyle devam edecek.

Turkcell Mobil Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Melike Kara da Türkiye’de mobil ödeme uygulamalarına hız verilmesi ve geliştirilmesi ile ilgili bir konuşma yapacak.

Mobile Money & Digital Payments Global 2014 Konferansı Direktörü Michael Seaman, "Birçok yeni konuşmacıyı Mobile Money & Digital Payments Konferansında ağırlamaktan ve misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. İnteraktif tartışmalar ve canlı anketlerle birlikte, konferans şimdiye kadar yapılanlardan daha iyi ve kapsamlı bir hale gelmiştir” diye konuştu.