Kahvaltıya, Karaman İl Jandarma Alay Komutan İsmail Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Gücüyener, MÜSİAD Karaman Başkanı İbrahim Taşbaş, Genç MÜSİAD Başkanı Abdulkadir Aydın ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

Açılış konuşmasına İdlib’de şehit olan askerlerimize ve Elazığ depremin de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah Rahmet dileyerek başlayan MÜSİAD Karaman Başkanı İbrahim Taşbaş; “2020 yılında beklentilerinin olumlu yönde olduğunu, MÜSİAD olarak ekonomi ve sosyal projelerde her türlü platformlarda aynı şekilde yer alacaklarını belirtti. Ayrıca 28-29 Şubat 2020 tarihlerinde Hatay şubemizde gerçekleştirilecek olan MÜSİAD Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında Ticaret Bakanı Sn. Ruhsar Pekcan’a sunulmak üzere özellikle ilimiz ve ülkemiz de ki ticarette yaşanan sorunların ve bu sorunlara çözüm önerilerinin bulunduğu bir rapor hazırlamaktayız ve toplantımızda sunacağız.

Diğer bir gündemimizde ise; 2 yılda bir gerçekleştirdiğimiz MÜSİAD EXPO fuarımız bu yıl 18-21 Kasım tarihlerinde İstanbul TÜYAP fuar ve kongre merkezinde gerçekleştireceğiz EXPO’20 fuarı 15 bin yabancı ziyaretçi, 8 bin ikili iş görüşmesi ve toplamda 100 bin ziyaretçinin uğradığı en büyük MÜSİAD ticaret fuarımızdır. Üyelerimizin katılımlarına yönelik tüm üyelerimizi firmalarında ziyaret edip fuar hakkında bilgilendireceğiz. Tekrardan dost meclisi programımıza katilim sağlayan, Alay Komutanımıza, Belediye Başkan Yardımcımıza, basın mensuplarına ve MÜSİAD üyelerimize teşekkür ederiz” dedi.

Toplantı sohbet eşliğinde sona erdi.