İş hayatında çeyrek asırı geride bırakamaya hazırlanan Nadi Baş, yeni bir faaliyet alanıyla yine gündemde. 1980 yılında açtığı Nadide Mobilya markasıyla kısa sürede büyük beğeni toplayan ve bu günlerde bölgenin en büyük mobilya mağazasını Karamanlının hizmetine sunan Nadi Baş, geçen zamanda İnşaat, Öğrenci Yurtları ve Yapı Grubu ile de faaliyet alanını genişletti.
Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 3 yıl süren hummalı bir çalışma sonrasında Nadide Tarım markasını açıklayan Nadi Baş, bu hafta Karaman Valisi Murat Koca ve Prof. Dr. Mehmet Zengin'i Nadide Tarım tesislerinde ağırladı.
Vali Koca, Prof. Dr. Zengin ve çok sayıda mühendisin katıldığı programda, Prof. Dr. Mehmet Zengin Nadi Baş'ı tebrik ederek; "Elma üretimi için çok da verimli olmayan bu topraklarda elma üretmeye çalışmanız ve yaptığınız bu yatırım hem beni çok şaşırttı hem de ziyadesiyle memnun etti. Göstermiş olduğunuz üstün çabayı tekrar tebrik ediyor, bu çalışmanızın diğer yatırımcılara örnek olmasını diliyorum" dedi.

Prof. Dr. Zengin ve beraberindeki heyet yaptıkları incelemelerde Nadide Tarım işletmelerinin dünya standartlarında olduğun ve tarım teknolojisinin bütün imkânlarının Nadide Tarım tesislerinde kullanıldığı fikrinde birleştiler.
Karaman Valisi Murat Koca ise Karaman Tarım ve Meyveciliğine böyle müstesna bir tesis kazandırdığı için Nadi Başı tebrik ederek; "Bütün amacımız çalışmak ve başarmaktır. Sizler gibi Karaman ve ülke ekonomisi adına durmadan çalışan herkesi kutluyor, Karaman elmasını dünya pazarına çıkacaklarına yürekten inanıyorum ve istihdam sağladığı içinde tekrar yürekten tebrik ediyorum" dedi.

Nadide Grup Başkanı Nadi Baş ise ziyaretlerinden dolayı Karaman Valisi Murat Koca ve Prof. Dr. Mehmet Zengin'e ayrı ayrı teşekkür ederek; "Yıllar önce çıktığımız bu yolda şimdi tarım sektörüyle de yolumuza devam ediyoruz. Bu tesisimiz le elmamızı Dünya Pazarında duyuracak ve inşallah yakında yapacağımız yeni yatırımlarla sektörde pek çok yeniliğe imza atacağız. Bizlere göre Karaman Elmasının hak ettiği yerde olmayışının başlıca nedenleri kaliteli depolama, paketleme ve ambalaj olduğuna inanıyoruz ve bu nedenle çok yakın bir zamanda soğuk hava tesisi kurmayı hedefliyoruz. Otuz bin Ton kapasiteli olmasını düşündüğümüz soğuk hava tesisimizde birçok odamız atmosfer basınçlı olacak. Yine elma paketleme ve meyve ambalaj üretimi tesisimizde yakın zamanda hizmete girerek Karaman elmasını en çok aranan elmasını haline getirerek Avrupa Pazarına hitap edeceğiz" dedi.