Gerçekleştirecekleri yatırım için Karaman'a gelen Rus Yatırımcılar Karaman Valsii Murat Koca'yı Makamında ziyaret ettiler.

15 Şubat 2013 Cuma günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan V. Süreyya Peker, Rus Yatırımcılar Alexander Kisil ve Natalia Zagarof katıldı.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan V. Süreyya Peker ve Rus Yatırımcılar ziyaret sırasında Organize Sanayi Bölgesinde 41 bin metrekarelik alana kuracakları süt ve süt ürünleri fabrikası ve büyükbaş hayvan çiftliği hakkında Vali Koca'ya bilgi verdi. 

Vali Murat Koca, ziyarette Rus yatırımcıları Karaman'da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaman'ın ekonomik yapısı ve Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi verdi. Yatırım yönünden Karaman'ın önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Vali Koca, ilimize yapılacak olan bu yatırımın, Karaman ve Karaman halkı için hayırlara vesile olmasını diledi.

Vali Koca konuşmasının devamında ilimizde kurulacak olan süt ve süt ürünleri fabrikası ile büyükbaş hayvan çiftliği için Rus yatırım heyetine teşekkür ederek, valilik olarak gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.