TV ekranı alanında en iyilerden biri olarak gösterilen Samsung, elektronik cihazlara hizmet paketi sunan Teknokask firmasıyla gerçekleştirdiği iş birliğiyle 3D Smart Led TV’leri kırılma, çarpma, yüksek voltaj, hırsızlık gibi mağduriyetlere karşı 1 yıllık ücretsiz hizmet paketi ile koruma altına alıyor.

Elektronik cihazlara kullanıcı hatalarına karşı hizmet paketi sunan Teknokask firması; elektronik sektörün öncü markası Samsung ile gerçekleştirdiği iş birliğiyle Samsung 3D Smart Led TV’leri güvence altına alıyor. Samsung 3D Smart Led TV’leri; kırılma, sıvı teması, hırsızlık, yüksek voltaj gibi kaza ve hasarlara karşı koruyan ücretsiz 1 yıllık Teknokask hizmet paketi, kullanıcıları olası mağduriyetlerden kurtarıyor.

HİZMET PAKETİNE BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

Kampanyadan yararlanabilmek için, ürününüzü satın aldıktan sonra en fazla 1 ay içinde internet sitesine kaydedilmesi gerekiyor. Hizmet paketinden yararlanabilmek için, ürünün satın alındığı Samsung Dijital Mağaza’nın vermiş olduğu faturaya ek olarak Teknokask’ın aktivasyon işleminde alınan Teknokask sertifika numarasının da muhafaza edilmesi gerekiyor. Samsung Dijital Mağazalarından alınacak 3D Smart Led TV modellerinde geçerli olacak kampanyadan www.teknokask.com/samsung sitesindeki başvuru formunu doldurarak yararlanmak mümkün.

Samsung ile 2012 yılından beri iş ortaklığı yürüttüklerini söyleyen Teknokask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, “Bir 3D Smart Led TV alan kişi aynı zamanda Teknokask güvencesi ve hizmet paketine de sahip olmaktadır. Samsung’un kullanıcılarına sunduğu Teknokask güvencesi ve hizmet paketi ücretsizdir” dedi.

YENİ İŞ ORTAKLIKLARI KAPIDA

2Samsung kullanıcıları 2012 yılından bu güne kadar çarpma, düşme, kırılma, sıvı teması, gasp, kapkaç, yüksek voltaj gibi risklere karşı bir yıl süre ile güvence altındadır” diyen Teknokask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç şunları söyledi:

“Elektronik sektörünün dev markalarından Samsung, Türkiye’de bu kapsamda kullanıcılarına böyle bir uygulama yapmak istediklerini tarafımıza iletmişlerdir. Bu çerçevede yapılan görüşmeler sonucunda Samsung Türkiye, 2012 yılında satışa sunduğu televizyonları ile beraber ‘Teknokask Hizmet Paketi’ni de müşterilerine hediye olarak vermeye başladı.”

Teknokask ve Samsung Türkiye’nin kampanyalarının günümüzde de devam ettiğini vurgulayan Teknokask Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, “Bu kampanyanın bayilerden ve müşterilerden aldığı olumlu geri dönüşler Samsung Türkiye’yi memnun etmiş ve Mayıs 2013 itibarıyla yeni kampanya düzenlenmiştir. Kampanyalarımız günümüzde de halen devam etmektedir. Samsung Türkiye ile cep telefonları için Cepkask Hizmet Paketi çerçevesinde de görüşmelerimiz devam etmektedir. Şirketimiz ile birçok marka ile bu çerçevede görüşme yapmaktadır. Yeni yılda da yeni iş birliklerimiz olacaktır” şeklinde konuştu.