Ağırlıklı olarak spor takımlarını misafir etmek üzere tasarlanan Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue, “nitelikli gayrimenkul ödülü” olarak tanımlanan European Property Awards ile onurlandırıldı. Tasarımı B Desing’e ait olan otel, henüz misafir kabul etmeden ödüle layık görülen sayılı otel projeleri arasında yer aldı.

Avrupa’daki ticari ve konut alanındaki projelere verilen European Property Awards’a layık görülen Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue, spor takımlarını misafir etme temasıyla tasarlandı. Otel, spor takımlarının rahatça konaklayabilmesi için ferah odalarının yanı sıra büyük boyuttaki yatakları ve spor malzemelerinin rahatça kullanılacağı alanlarıyla dikkat çekiyor.

Özel spor masajları için dizayn edilen SPA’sı ve yüzme havuzu ile bölgesindeki diğer otellerden ayrışan Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue, İstanbul’un en değerli ve merkezi noktalarından olan Vatan Caddesi üzerinde yer alıyor. Otelin Aralık ayı içinde misafir kabul etmeye başlayacağını belirten Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “5 yılda 5 yıldızlı 5 otel açacağız. Otellerimiz temaları ile ön plana çıkacak. İlk otelimiz Dosso Dossi Hotels Old City, Sultanahmet’te hizmete girdi. İstanbul’un turizm merkezi olan Sultanahmet’te çocuk dostu bir otel olarak ön plana çıkıyoruz. Şehir otelciliğinde ilk kez uygulanan bu model ile çocuklu misafirler hedefliyoruz. 328 yatak kapasiteli ikinci otelimiz Dosso Dossi Hotels Downtown Vatan Avenue ise, sporcu misafirlerimize ve gruplarına özel hizmetleri ile iddialı olacak. Henüz hizmete girmeden böyle bir ödül almaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.