Bursagaz’ın ev sahipliğinde 24 Aralık 2014 tarihinde Bursa Crowne Plaza Otel’de gerçekleştirilecek olan “1. Bursa Sürdürülebilir Yaşam Konferansı”, gelecekte mükemmelliği arayan kuruluşları ağırlayacak. KalDer iş birliği ile gerçekleştirilecek olan konferansta günümüz ve gelecek sürdürülebilirlik yaklaşımları tartışılacak.

Bursa’da sürdürülebilirlik yaklaşımı ile rol model olma yolunda ilerleyen Bursagaz, kendi ev sahipliğinde ve KalDer Bursa Şubesi iş birliğiyle Bursa’nın ilk Sürdürülebilirlik Konferansı’nı 24 Aralık tarihinde gerçekleştirmeye hazırlanıyor. ‘Yaşamın Sesini Duymak’ adı altında hazırlanan Sürdürebilir Yaşam Konferansı, ‘Sürdürülebilir Yaşam Bursa’da Renkleniyor’, ‘Sürdürülebilirlik Çarkı Dönüyor’, ‘Sürdürülebilir Gelecek için Ekonomik Farkındalık’, ‘İnsan Kaynakları Uygulamalarıyla Fark Oluşturmak’, ‘Sosyal Sorumlulukta Yeni Bakış Açısı; Kurumsal Vatandaşlık, Bu İnsanlar, Bu Dünya Nereye Gidiyor’, ‘Doğayı Yarınlara Saklıyoruz’ olmak üzere 6 farklı oturum şeklinde gerçekleştirilecek.

Sürdürebilir Yaşam Konferansı’na Great Place to Work, Coca Cola, Bilim İlaç, Sürdürebilirlik Akademisi ve Borusan sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında örnek uygulamaları ve sürdürülebilirlik modellemesinin detaylarını, insan kaynağı, enerji, ekonomi, sosyal sorumluluk ve toplumsal güvenlik, operasyonel mükemmellik konularındaki bilgi ve tecrübelerini paylaşacak.

Sektöründe ilk GRI onaylı A Plus Sürdürebilirlik Raporu’nu alan Bursagaz’ın ev sahipliğinde gerçekleştirecek olan Sürdürülebilir Yaşam Konferansı gün boyu devam edecek. Ücretsiz konferansa 500 kişilik bir paydaş grubunun katılması bekleniyor.