Bulguru dünyaya tanıtmayı kendisine görev edinmiş Duru Bulgur, yemek yapmaya vakti olmayan tüketicileri için ürettiği Duru Dual markalı karışımlı bulgurlarıyla taş değirmenin eşsiz lezzetini ve doğallığını Hollanda’ya da taşıdı. Dört çeşitten oluşan Duru Dual serisi Hollanda’nın seçkin market zincirlerinden Jumbo’da satıya sunuldu. 250 gramlık paketlerde satılan ürünlerin Mantarlı – Nohutlu ve Mercimeklinin içerisinde Başbaşı, Firikli bulgurun içerisinde ise pilavlık bulgur bulunuyor.

Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru, Türkiye’de çok tüketilen Dual serisinin Hollanda’da da çok sevileceğini söyledi. Tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla bulgurla ilgili sağlıklı ve doğal ürünler geliştirdikleri belirten İhsan Duru, “Bulgurlu ürünlerimizi geliştirirken sağlıktan, doğallıktan ve lezzetten asla ödün vermiyoruz” diye konuştu.

ZAMAN YOKSA DURU DUAL VAR

Duru Dual markalı karışımlı bulgurlarıyla, kullanım kolaylığı ve zamandan tasarruf sağlayan tamamen doğal hiçbir katkı maddesi içermeyen bulgur karışımlarından oluşuyor.Duru Dual ürünlerinin içeriğindeki tüm bileşenlerin (bulgur-mantar, bulgur - nohut, bulgur - mercimek, bulgur -firik) pişme süreleri de aynı…

SAĞLIKLI VE DOĞAL!

Duru Dual ürünleri, herhangi katkı ve koruyucu madde içermiyor, içeriğindeki bulgur taş değirmenlerde öğütülüyor ve tamamen doğal olarak üretiliyor. Duru Dual ürünlerinin içeriğindeki bileşenlerin (mantar, nohut, mercimek, firik) haşlanma, kurutulma veya kavrulma işlemleri tamamen hijyenik şartlarda el değmeden gerçekleştiriliyor.

Duru Dual ile pilav yapımı

Yayvan bir tencereye 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 yemek kaşığı tereyağı koyun.

Eriyince Paketin tamamını tencereye boşaltın ve 1 dakika kavurun.

Üzerine 4 su bardağı kayna suyu ve 2 çay kaşığı tuzu ekleyin.

20 dakika orta-kısık ateşte bulgurlar suyunu çekene kadar pişirin.

14 dakika dinledikten sonra servis yapabilirsiniz.