Toplantıda üyelere selamlama konuşması yapan MÜSİAD Karaman Başkanı İbrahim Taşbaş, yeni bir dönemin başladığını verdiği müjdeler ile duyurdu.

KARAMAN'DA E-TİCARET ZİRVESİ YAPILACAK

MÜSİAD Karaman üyelerini selamlayarak ve yeni üyelere hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Başkan Taşbaş, "Zorlu bir pandemi döneminin ardından şükürler olsun sağlıklı bir şekilde yeniden bir arada olmak mutluluk verici. Aramıza yeni katılan üyelerimiz var. Bu toplantımızı yeni üyelerimizle kaynaşmak ve bundan sonraki toplantılarımızın gündem maddeleri hakkında sizleri bilgilendirmek için düzenledik.

İlerleyen zamanlarda inşallah şehrimizin müdürlerini burada üyelerimizle birlikte ağırlayarak taleplerimizi, fikirlerimizi hep birlikte aktaracağız. Pandemi dönemi zorlu geçse de her zaman ileriyi düşünmek zorundayız. Bu süreçte de çalışmalarımıza ara vermedik ve bu dönemler için planlamalarımızı yaptık. Karaman'da bir e-ticaret zirvesi yapacağız. Ticaret ile uğraşan bütün üyelerimizin e-ticaret alanında gelişimine katkı sağlayacak bir programın hazırlığı içerisindeyiz." dedi.

"MÜSİAD ÜYELERİMİZİN HEPSİNE KEFİLİM"

MÜSİAD üyelerinin kendi aralarındaki ilişkilerini de kuvvetlendirmesi gerektiğine değinen Başkan Taşbaş, "Toplantılarımızda böyle samimi bir aile ortamı oluşturmaya çalışıyoruz ki, birbirimizi daha iyi tanıyalım. Üyelerimizin işbirliği içerisinde olmasını çok önemsiyoruz. Kimin bir işi var ise yarım kalmadan MÜSİAD üyeleri ile halledebileceğine inanıyoruz. Birbirimizle ticaret yapmaktan korkmayalım. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz hem şehrimize hem de ticaretimize katkı sağlayacaktır. Ben kendi şahsım adına bütün MÜSİAD üyelerimize kefilim. Herkes birbiriyle kaynaşmalı, gönül rahatlığı ile iş yapabilmeli." şeklinde konuştu.

MÜSİAD KARAMAN'DA TİCARET HIZ KAZANIYOR

Başkan Taşbaş'ın konuşmalarının ardından MÜSİAD Karaman üyeleri tek tek söz alarak kendilerini ve çalıştıkları alanları anlattılar. Üyeler birbirleriyle kaynaşarak Karaman ekonomisine katkı sağlamak ve ticaretin gelişerek ilerlemesi adına birlik beraberlik mesajları verdiler.

Genç MÜSİAD üyelerinin de girişimlerinden bahsettiği toplantıda üyelerin sorun ve talepleri dinlendi. İleri dönemdeki toplantılar için gündem maddesi önerileri alındı.

Toplantı yapılan soru cevap ile sona erdi.