Türkiye’nin önde gelen elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), abonelerinin taleplerine hızlı çözüm üretmek için personeline kişisel gelişim eğitimleri vermeye devam ediyor.

UEDAŞ halka ilişkiler biriminde çalışan personele ‘takım çalışması ve iletişim eğitimi’ verildi. Çalışanlar oynadıkları birbirinden eğlenceli oyunlarla takım ruhu olmanın inceliklerini öğrendi. Sukay Park tesislerindeki eğitimde halka ilişkiler personeli unutamayacakları bir gün yaşadı. Hafta sonu verilen eğitime 11 Bölge Müdürlüğü ve Genel Müdürlük personelinden yaklaşık 15 çalışan katıldı. Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik önemli bilgiler verilirken, müşterilerle yaşanabilecek iletişim sıkıntılarının çözümü uygulamalı olarak anlatıldı.

Şirketin eğitim çalışmaları hakkında bilgi veren Uludağ Elektrik Dağıtım Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, çeşitli eğitim programları ile şirket çalışanlarının sürekli gelişimesinin desteklendiğini ifade etti. Yüce, müşterilerin beklenti ve ihtiyaçlarına karşılık verebilmek, yüksek kalitede hizmet sağlayabilmek için kişisel gelişim eğitiminin vazgeçilmez olduğunu kaydetti.

Personelin vatandaşla olan iletişiminin önemine dikkat çeken Yüce, “Müşterilerimize kaliteli hizmet sunabilmek için personel gelişimine önem veriyoruz. Personellerimiz ve departmanlar arasında güçlü bir iletişim sağlamak maksadıyla böyle bir eğitim düzenlendi. Eğitimde ekip içi iletişimin artırılması için personele oyunla takım ruhu aşılanıyor. Şirketimizin kalite politikası gereği, yönetimden başlayarak alt kadrolara kadar bütün birimlerimize kişisel ve kurumsal gelişim eğitimleri veriyoruz” dedi.