Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) yetkilileri, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım’ı ve İnegöl basınını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan UEDAŞ Kurumsal İletişim Uzmanı Melek Poyraz, “İnegöl’deki basın kuruluşlarına ziyaretlerimizden ilkini Yıldırım gazetesine yapıyoruz. ‘İnegöl’de iletişimle alakalı bir sıkıntı var mı’ diye fikir alışverişinde bulunmak istedik. Umarım faydalı olur. Bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecek. İlerleyen dönemlerde basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantı yapmayı planlıyoruz” dedi.

Enerji nakil hatlarının yer altına alınmasıyla ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Poyraz, “İnegöl’de şu an yoğun olarak yer altı şebekelerine yönelik yatırımlarımız var. Merkezden başlamak suretiyle enerji nakil hatlarını yer altına alıyoruz. Yenice ve Alanyurt bölgesinde yeni şebeke yatırımına bağlı olarak yoğun bir şekilde çalışmalar yapılıyor. 2015 yılında İnegöl’e ciddi yatırımlar yapacağız” diye konuştu.

İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım, UEDAŞ kurumsal iletişim uzmanları Melek Poyraz ve Funda Aladağ ile UEDAŞ İşletmesi İdari ve Mali İşler Uzmanı Selçuk Yüksel’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.