Bursa’nın güçlü markalarından Uludağ Reklam yerelden ulusala açılan yolculuğunda ekonomiye katkı sağlayarak büyümesini sürdürüyor.

Kalite anlayışı ve yenilikçi iş çözümleri ile ulusal marka olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Uludağ Reklam en büyük sevkiyatlarından birini İstanbul’a Nestle firması için gerçekleştirdi. UV baskı yöntemini tasarımla birleştiren Uludağ Reklam 1 tır dolusu Nescafe Alegria ışıklı kutu sevkiyatı yaptı.

Uludağ Reklam Genel Müdürü Orhan S. Söylev başarının sırrını şöyle açıkladı: “On beş yıla yakın süredir müşterilerimize açık hava reklamcılığı, tabela proje çizimleri ve birçok konuda tam entegre bir tesis olarak, yenilikçi iş çözümleri sunuyoruz. Müşterilerimizi dinleyerek, ihtiyaçlarını iyi analiz ediyoruz. Üretimde ‘kalite’ en önemli kriterimizi oluşturuyor. Ürünleri tasarım ve estetikle birleştirerek müşterilerimize özel fark yaratıyoruz. Bu özelliğimiz kurumsal firmalar tarafından tercih edilmemizde en önemli etkendir. Ürünlerimiz garanti kapsamında olduğu için her zaman müşterilerimizin yanındayız. Bu da bizim İstanbul’daki firmalarla rekabet etmemizi sağlıyor.”

Güçlü makine parkuru, kalifiye personel, tecrübe, finansal güç ve zamanında teslimatın dürüstlük ile birleştiğinde müşteri memnuniyeti yarattığını vurgulayan Söylev; sektördeki rekabet ortamından çok fazla etkilenmediklerini ifade etti.

Açık hava reklamcılığı ve tabelacılık sektöründe birçok sorun yaşandığını ve bu sorunların daha ucuza üretmek adına uygun olamayan ya da kalitesiz ürün kullanmaktan kaynaklandığını belirten Söylev, hem üreticilerin hem de müşterilerin bu konuda daha duyarlı olmaları gerektiğini söyledi.