Bu akşam saat 19.30’da Polis Evi’nde gerçekleştirilen yemeğe Karaman Vali Yardımcısı Ferhat  Burakgazi, Başsavcı Mustafa Kemal Çokdinç, Adli Yargı ve  Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Öztunç, Garnizon Komutanı Albay Selçuk Boz, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Rıza Beşer, İl Defterdar Vekili Ali Söğüt, daire müdürleri, sanayici ve işadamları katıldı.

Düzenlenen törende Karaman  İl Defterdar Vekili Ali Söğüt yaptığı açılış konuşmasında katılanlara ve dereceye giren mükelleflere teşekkür etti. 
Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi kadın işgücüne ve ilimizin ülkemiz ekonomisindeki yerine dikkat çekerek, “Gerek istihdam oranı ve gerekse kadın işgücünün, çalışma hayatındaki yeri ilimizdeki mevcut işletme ve fabrikalarında görülmektir. İlimiz istihdam ve ekonomik rakamlara göre ülkemizin 15. büyük ekonomisidir. Sanayi tarım ve hizmet sektörü başta olmak üzere ilimizde tüm sektörlerde daha iyi ekonomik koşulların olmasını temenni ediyor dereceye giren vergi mükelleflerimiz başta olmak üzere tüm mükelleflerimizi kutluyorum” dedi.
 
Plaket töreninde, 2010 yılı kurumlar vergisinde dereceye girerek firmaları adına 
1.Biskot A.Ş. adına Mehmet Ali Berber’e plaketini Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi,
2. Bifa adına Celalettin Kaya’nın plaketini Başsavcı Mustafa Kemal Çokdinç,
3. Şimşek Bisküvi adına Erol Şimşek’in plaketini Garnizon Komutanı Albay Selçuk Boz,
4. Duru Bulgur adına Emin Duru, Adli Yargı ve  Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Öztunç,
5.Saray Holding adına Adnan Demirbağ’ın plaketini Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez verdi.

2010 yılında Gelir Vergisi dalında ilk 5 girenler;
1.Vehbi Tayyar
2.Necati Baboğlu 
3.Nevzat Nas
4.Abdulkadir Aydın