Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen ’Yarınlarımız Bugünlerde Saklı’ projesi kapsamında çocuklar ilk defa bowling oynama fırsatı yakaladı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında kabul edilen ’Yarınlarımız Bugünlerde Saklı’ projesi kapsamında etkinlikler devam ediyor. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler, dezavantajlı mahallelerdeki suça sürüklenme riski taşıyan ve okula devamsızlığı olan ortaokul öğrencilerini bir eğlence merkezine götürerek bowling oynattı. Etkinliğe katılan çocukların çoğunluğu ilk defa bowling topunu eline aldıkları için çalışanlar tarafından önce nasıl oynanacağı konusunda bilgiler verildi. İlk defa bowling oynama şansı yakaladıklarını belirten çocuklar, "Çok mutlu olduk. Bundan sonra da gelmek istiyoruz. Bizi bugün buraya getiren polis ağabeylerimize teşekkür ederiz" dedi.

Proje kapsamında 3 gün içinde toplam 250 çocuğun bowling oyunlarına götürüleceği, ilerleyen tarihlerde de çeşitli etkinlikler yapılacağı belirtildi.