Elazığ’da, ’Diş Hekimleri 2. Bilimsel Toplantısı’, Elazığ, Tunceli ve Bingöl Diş Hekimleri Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Elazığ, Tunceli ve Bingöl Diş Hekimleri Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Diş Hekimleri 2. Bilimsel Toplantısı bir otelde çok sayıda diş hekiminin katılımı ile yapıldı. Sektör temsilcileri ve diş hekimlerinin yer aldığı toplantıda diş muayenelerinde gelinen son teknolojilerle ilgili ayrıntılı bilgiler sunuldu.

Toplantının verimli geçtiğini belirten Elazığ, Tunceli ve Bingöl Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüseyin Taşkan, "Elazığ’da yaptığımız bu toplantıdan dolayı çok mutluyuz. Gerek Elazığ’daki diş hekimleri olsun gerekse çevre illerden gelen diş hekimleri olsun böyle bilimsel bir toplantıya açmış, ihtiyaçları varmış. Bunu gördük. Diş hekimliği mesleğinin gelecek nesillere gelişerek aktarılmasını istediğimiz için böyle bir toplantı yaptık, güzel de oldu. Herkes memnun oldu. Sadece diş hekimleri değil diş hekimlerine malzeme satan sektördeki arkadaşlar da buradaydı. Onlar içinde güzel oldu" dedi.

Toplantıda uygulamalı bölümlerin de yer aldığını belirten Taşkan, "Buraya gelen hocalar Türkiye’de değil dünya çapında bilinen hocalar. O yüzden Elazığ’daki hastalarımız, Elazığ’da tedavi yaptırıyoruz diye kötü olduğunu düşünmesinler. Amerika’da İngiltere’de İspanya’da Avrupa’da ne yapılıyorsa bugün Elazığ’da da o yapılsın diye hocalarımız geldi, arkadaşlarımızı bilgilendirdiler. Her şey güzel, bilgiler taze ve güncel. Oda faaliyetlerimiz katılım olduğu sürece bizi heyecanlandırıyor. Katılım olmadığı zaman tabiki kimse faaliyet yapmak istemiyor. Katılımın olduğunu gördüğümüz anda faaliyet yapmayı düşünüyoruz. Keşke her gün yapabilsek, sonuçta herkes bundan faydalanıyor. Elazığ, Tunceli, Bingöl, Malatya, Adıyaman Erzincan ve Batman’dan gelenler var. Zaten hocalarımız İstanbul, İzmir, Ankara’dan üç grup halinde geldiler. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.