Erzincan Kültür, Turizm ve Doğa Sporları Birliği meclis toplantısı Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’ın başkanlığında Erzincan Valiliği toplantı salonunda yapıldı.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Vali Yardımcısı Fatih Kaya ve ilgili kurum müdürlerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Süleyman Kahraman; Erzincan’ın turizm açısından her geçen gün önem kazanan bir olduğunu belirterek, Erzincan’ın Ergan Dağı Kayak Tesisleri ve Fırat Nehri gibi alanlarıyla doğa sporlarında da önemli bir potansiyelinin olduğunu ifade etti.

Konuşmasında Erzincan’ın turizm ve doğa sporları potansiyelinin kurumlar arası sinerji oluşturularak daha da iyi seviyeye geleceğine inandığını ifade eden Vali Kahraman; görüşülecek olan birlik programının ilimiz için hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Süleyman Kahraman’ın konuşmasının ardından Birlik Başkanı seçimi yapıldı. Seçimde Kültür, Turizm ve Doğa Sporları Birliği Başkanlığına Vali Süleyman Kahraman seçildi.

Vali Süleyman Kahraman Birlik Başkanı olarak seçilmesinin ardından başlayan toplantıda 2015 mali yılı birlik bütçesi, 2015 yılı yatırım planı ve çalışma programı, Ergan Dağı Kayak Merkezindeki tesislerinin işletilmesi ile ilgili konular görüşülerek karara bağlandı.