Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, öğrencilerin kariyer planlarını geliştirmek ve öğrencilere iş hayatında yol gösterebilmek amacıyla Justiniano Oteller Zinciri Operasyon Müdürü Atilla Vural’ı öğrencileriyle buluşturdu.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen söyleşiye Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arzu Güncü, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Söyleşiye turizm sektöründeki kalifiye eleman ihtiyacına vurgu yaparak başlayan Vural, “Geçtiğimiz yıl Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu öğrencilerini stajyer olarak kurumlarımızda ağırladık ve öğrencilerden çok memnun kaldık. Bu memnuniyet sizler için büyük bir referans oldu. Önümüzdeki tatil sezonlarında sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyacağız” diye konuştu. Öğrencilere kariyer fırsatlarıyla ilgili tüyolar da veren Vural, farklı departmanlarda meslek uzmanlıklarına göre çalışmak isteyen öğrencilerden CV alarak, Alakart Şefi Osman Tez ile öngörüşme gerçekleştirildi.

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Arzu Güncü ise, öğrencilerin kariyer planlarını yapabilmeleri adına çaba sarf ettiklerini kaydederek, Vural’a teşekkür ederek plaket takdim etti.