Erzincan Üniversitesi Bilinçli Gençler Kulübü Üyeleri İstanbul’da düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftasında Erzincan Üniversitesini temsil ettiler.

4-6 Aralık tarihleri arasında Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından Ekonomi Bakanlığı desteğinde, Arçelik AŞ, Sabancı Holding, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Türk Hava Yolları (THY) stratejik ortaklığında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası İstanbul’da gerçekleştirildiği ve yaklaşık olarak 40 bin kişinin katıldığı etkinliklerde yerli ve yabancı konuşmacılar inovasyon, eğitim, teknoloji gibi konulara yönelik birikimlerini paylaştığı öğrenildi.

Üniversitelerini temsilen İnovasyon Haftası etkinliklerine katılan Bilinçli Gençler Kulübü Üyeleri, etkinlikler kapsamında elde edilen birikimleri Erzincan Üniversitesinde düzenlenecek olan "İnovasyon Haftası İzlenimleri" başlıklı söyleşide öğrenci arkadaşlarıyla paylaşacaklar. Türkiye İnovasyon Haftasının değerlendirmesini yapan Bilinçli Gençler Kulübü Akademik Danışmanı Arş. Gör. Muhammet Negiz de, etkinlikler vasıtasıyla öğrencilerin Türk Hava Yollarında staj yapmak imkanı bulduğunu ifade etti.