Erzincan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından Türk Telekom Erzincan İl Müdürü Muhammed Demir’in katılımlarıyla “Türkiye’de Haberleşme Alanındaki Gelişmeler” konferansı düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen konferansa öğretim elemanları, öğrenciler ve davetliler katıldı. Video konferans yöntemiyle Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim’in de katıldığı etkinlikte, Türk Telekom’da staj yapmak isteyen öğrencilere her türlü destek verileceğini ifade eden Sevim, öğrencilerden gelen soruları da cevapladı.

Türk Telekom Erzincan İl Müdürü Muhammed Demir ise veri iletiminin Türkiye’deki en önemli konulardan birisi olduğuna vurgu yaptı. Haberleşme alanındaki gelişmeleri anlatan Demir, sektörde çalışmak isteyen bir mühendiste olması gereken özellikleri sıralayarak öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Öğrencilere kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyen Demir, “Türk Telekom olarak işbirliğine her zaman açığız. Üniversitemiz ile yapacağımız işbirliklerinden mutluluk duyacağız” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

Konferansın sonunda katılıklarından dolayı Demir’e hediye takdimi yapıldı.