Erzincan Valiliği , İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü tarafından Erzincan’da devam eden yatırımların görüşülmesi amacıyla her yıl düzenlenmesi planlanan toplantı programına ilişkin açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada Erzincan’da 2015 yılı itibariyle 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı 19 Ocak 2015 Pazartesi günü saat 14.00’de İl Telekom Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacağı ve toplantıya ilçe kaymakamları, belediye başkanları, kamu kuruluşları, meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, il genel meclisi üyelerinin katılacağı bildirildi.

2015 yılı kurul toplantılarının Ocak, Nisan, Temmuz, Ekim aylarında olmak üzere yılda dört kez uygulanacağı bunun yanında yatırımcı kuruluşların ve belediye başkanlıklarının 2014 yılı sonu itibariyle hazırlayacakları yatırım izleme ve dönem raporlarını 09 Ocak 2015 tarihine kadar Erzincan Valiliğine göndermeleri gerektiğini ve İl Koordinasyon İzleme Sistemine (İKİS) veri girişleri görevileri tarafından yapılacağı konusunda uyarılarda bulunulduğu da bildirildi.