Erzincan Valiliği koordinesinde Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Sessiz Çığlık Beni Duyun" projesi sabah kahvaltısı programıyla başladı.

Erzincan Belediye Başkanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan projede Erzincan da yaşayan 1000 aileye hafta sonları 10 okulda 10 kahvaltı ve seminer programı yapılacağı öğrenildi.

Düzenlenecek olan programın ilki Erzincan Kız Meslek Lisesinde Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan ve öğrenci ailelerinin katılımları ile başlayan programda yapılan kahvaltının ardından iletişim konusunda hazırlanan kısa film sunuldu.

Düzenlenecek olan programlarda aile içi iletişimin önemi, çocuklarımızla iletişim, çocuklarımızın geleceğini birlikte planlama, aile içi şiddetin önlenmesi, madde bağımlılığının önlenmesi başlıkları adı altında konular işleneceği öğrenildi.